BEZO-Consult steunt Stichting Leukemie.nl

meer informatie >>

  Home

  Nieuws

  Historie

  Juridisch advies

  Organisatieadvies

  Samenwerking

  Contact

Historie

 

 

1 maart 1992

Oprichting van BEZO-Consult door Gijs Beukhof en Eveline Zorgdrager. Gijs Beukhof was afkomstig van Berenschot en daarvoor van de Universiteit Twente. Eveline Zorgdrager was

als juriste werkzaam voor gemeentelijke organisaties. Koppeling van juridisch, beleids- en organisatieadvies. Kantoor vanuit huis in Leusden.

 

1993

Uitbreiding van het aantal adviseurs met juristen en organisatieadviseurs op freelance basis. Kantoor in Utrecht, Lage Weide.

 

1996

Uitbreiding van het aantal adviseurs in vaste dienst, vooral het aantal juristen groeit.

Kantoor terug in Leusden.

 

juli 2002

Verdere professionalisering van het bureau; in dit jaar flinke uitbreiding van het aantal adviseurs tot zo’n 15-20 adviseurs Sinds juli 2002 gehuisvest in het monumentale pand

"Het Gymnasium" in Amersfoort, een kantoor met "smoel" waar onze thuisbasis is. Tegelijkertijd ontmoeten we daar onze (potentiële) opdrachtgevers.

 

september 2012

Terug naar de basis: Gijs Beukhof voor organisatieadvies en Eveline Zorgdrager voor juridisch advies. Geen eigen kantoor meer, maar werkend in een netwerk van zelfstandige adviseurs en juristen of in samenwerking met andere bureaus.

 

maart 2017

BEZO-Consult bestaat 25 jaar. Nadruk ligt op juridisch advies met opdrachten bij onder meer de Politie en diverse gemeenten.